torsdag, april 09, 2009

I valpemodus

Herregud, hvor søt går det egentlig ann å bli....??
Jeg er skikkelig i valpemodus for tiden, er hyppig innom hjemmesiden til kennel Lindjax og sjekker ut siste nytt( www.lindjax.eu) Anette hos Lindjax er bare utrolig flink til å legge ut bilder av valpene nesten daglig, man får virkelig følge utviklingen på nært hold. Valpene er nå tre og en halv uke og har begynt å få være mer og mer ute. De vokser til og ser utrolig fine og sunne ut. Jeg er så fornøyd med valg av kennel!!

Selv om det går mye i valpeplanlegging for tiden, blir det også tid til litt skikkelig trening med Kera. I dag gikk vi et ok spor; 600m langt, liggetid ca 1 time, funn 6 av 8 pinner. Vi har fremdeles en del å gå på på nøyaktigheten, men både sporopptaket og vinklene var veldig bra.
Vi har også fått trent en del brukslydighet hjemme i hagen. Halsen begynner å komme seg, nå er vi på 4-5 skikkelige bjeff i front. Krypen er også grei, men jeg har ikke vært så pirkete på at hun skal bevege en og en bakfot om gangen. Det resulterer i en litt "hoppete" kryp, men hun holder seg lavt hele veien, så jeg har latt det passere. Hopp over hinder har vi også jobbet med, og selve øvelsen er jo grei. Men når hinderet blir ekstra høyt ( mer enn 70 cm ) har hun problemer med å komme feilfritt over. Trening på hoppteknikk over høye hinder må vi nok jobbe mer med!

Ingen kommentarer: