søndag, juli 12, 2009

Båthunden Kamp

Vi har nå vært en uke på båtferie langs Vestlandskysten og Kamp viser seg som en super båthund.I forhold til Kera som bare er urolig og stressete ombord i båten, tar Kamp det hele med ro og stortrives. Et par ufrivillige dukkerter har det blitt ettersom det ikke alltid er like lett å komme til kai eller hoppe fra båt til båt, men selv det har ikke skremt han nevneverdig.
Så mye konstruktiv trening blir det desverre ikke i ferien, men vi leker endel hver dag og tar små økter med enkle ting som håndtarget, bli stående/sittende osv som ikke krever så mye plass ( som jo er begrenset ombord i en båt på 34 fot)
Miljøtrening blir det jo heldigvis masse av; utforske nye miljø hverdag, gå på mange forskjellige kai og brygge annlegg, klatre og hoppe i båter og på svaberg, sitte rolig å se på fugler og hilse på masse forskjellige folk og hunder ( båtfolk er utrolig sosiale og nesten alle har hund!)
Jeg er også veldig fornøyd med at han kan ligge i ro i båten eller på kaien selv om det er stor trafikk av hoiende unger med et arsenal av fiskestenger, svømmeføtter og badeballer.
Det er heller ikke noe problem å la han være alene i båten noen timer mens vi er på land for å handle eller ta en pils.
Ellers har Kamp begynt å miste melketennen sine nå og ørene står stadig oftere opp- bildebevis følger så snart vi er kommet hjem!

1 kommentar:

Merete Andersen Huser sa...

Så fantastisk! Dette er beste sorts trening for øyeblikket, viktig grunnlag for ALL videre trening - så, kos deg du, med god samvittighet og god ferie fortsatt.