mandag, juli 16, 2007

Vedlikeholdstrening

For øyeblikket er jeg litt i feriemodus og har ikke helt den store motivasjonen til å ta fatt på de store oppgavene, men litt vedlikeholdstrening får vi likevel unnagjort.

I dag startet vi med å jobbe med apportering med dirigering. Dette er den øvelsen vi strever mest med, dirigeringen sitter ikke 100%. Tok først litt oppvarming med avlevering av apporten i utgangstilling og etterpå innganger + avlevering. Stilte henne så ved kon og dirigerte henne til apporten + innkomst + avlevering. Av 6 repetisjoner tok hun feil retning 2 ganger, litt for dårlig pålitelighet med andre ord. Likevel kjørte jeg hele øvelsen tilslutt og da satt den perfekt! Tror vi bare trenger mer mengde trening her.

Kjørte så hele manekengen rett på konkurranselikt og den var som vanlig bra.
Denne øvelsen har vi så bra flyt på at jeg kan kjøre hel øvelsen gang på gang og bare baklengskjede den på nytt litt innimellom.

Tok også en liten økt med fri ved foten, men her er det mye småting vi må jobbe mer med.

Avsluttet med et par repetisjoner av avstandskommanderingen. Stimuluskontrollen er bra, hun utfører momentene raskt og presist, men beveger seg en 10-20 cm frem. Her må vi jobbe mer med frivillige stillings forrandringer, men det ble ikke gjort i dag......

Ingen kommentarer: