onsdag, september 22, 2010

Har fått gjort mye forskjellig.

I går var vi på fellestreningen til Gloppen Hundeklubb. Dårlig oppmøte (pga av drittværet?) men den harde kjerne stiller alltid på :) Fikk trent både fri ved foten og litt øvelser med forstyrrelser, gikk helt greit.Planen var så å få kjørt budføringen med nye figuranter + på nytt sted- det gikk ikke så bra. Med andre ord så er ikke øvelsen hverken på flyt eller generalisert, så her er det bare å brette opp armene....
Tilslutt kjørte vi en fellesdekk hvor jeg både fikk jobbet med inngangene, bli liggende med andre hunder + litt forskjellige andre forstyrrelser. Alt i alt en bra treningsøkt:)

I dag har Kamp fått gått 5 korte sporopptak. La de ut på ca 5, 10, 15, 20 og 30 m, han søker fint rett ut og i dag var det også 100% framspor:)
På kvelden kom Wenche og Dagrun med dogsa sine og vi fikk en skikkelig bra treningsøkt sammen med både budføring, div øvelser og en fellesdekk på programmet. Alt gikk helt etter planen bortsett fra at Kamp reiste seg fra fellesdekken etter 4 min, det har han aldri gjort før:(
Får holde et lite øye på den og senke kriteriene litt, har kjørt ganske mange lange fellesdekker med andre i hunder det siste.

Ingen kommentarer: