mandag, april 09, 2007

Hjemmetrening

På grunn av nydelig skivær(for første gang i påsken!) og middagsinvitasjon ble det ikke annledning til å trene som planlagt. Fikk tatt en lite økt hjemme i garasjen nå i kveld og det gikk over all forventning.
Startet med frivillige stillingsforrandringer som jeg etterhvert la kommando på. Belønnet ettter 1-3 adferder. Funket kjempebra. Kjørte så hele øvelsen igjen, men da begynte hun å rote på dekk kommandoen. Gikk tilbake til frivillig, ny kommandopålegging og forsøkte igjen. Noe bedre, men hun er treig med å legge seg på den første dekk kommandoen på avstand, den siste dekken smeller hun ned på. Må jobbe litt mer med det i morgen.

Kjørte så noen venstrevendinger og stegforflyttninger som var bortimot perfekte, veldig fornøy!

Tilslutt hadde vi en runde med luktdiskrimineringen. Kjørte først 5 reps hvor jeg forsterket opptaket direkte, lå på 100%. Tok så noen reps med inngang og avlevering før jeg kjørte hele øvelsen konkurranselikt 3 ganger, lå igjen på 100%. Veldig fornøyd!!

3 kommentarer:

Elin sa...

Det er utrolig gøy å følge treningen deres! Lykke til i elite!

Anonym sa...

Hur har du lärt in inkallande med ställande? Lycka till i elitklass

Marianne sa...

Innkallingen er innlært ved hjelp av musematte som target og baklengskjeding. Det kommer en artikkel om dette i neste utgave av Canis.