tirsdag, juni 05, 2007

Baklengskjeding

Hadde heldigvis en bra treningsøkt i dag.
Planen var å få baklengskjedet siste del av programmet og tatt noen repetisjoner av apportering med dirigering.
Apporteringen gikk faktisk bra idag. Kjørte hele øvelsen konkurranselikt og første rep var perfekt. På rep nr to ville hun løpe til samme side og ble selvfølgelig feilet på det, mens tredje gang også var perfekt. Er fornøyd med at hun gjorde det bra på første forsøk, men påliteligheten er langt fra 100% ennå.

Fikk litt tull på luktdiskrimineringen og måtte jobbe litt ekstra der. Det at pinnene er berørt av andre gjør henne tydeligvis litt usikker og hun må gå over dem flere ganger. Satser på at jeg bare må jobbe mer med dette så kommer selvtilliten og farten tilbake.

Hopp over hinder med metallapport er bankers, ikke mer å si om det.

Baklengskjedingen av de tre siste øvelsene gikk greit. Kjørte først 3 reps med avstandskommanderingen og rett i knall belønning ( godbitskål med kattemat!)
Tok så en luktdiskriminering og gikk direkte til avstandskommanderingen før belønning igjen. Tilslutt kjørte jeg et hopp med metallapport, en luktdiskriminering og tilslutt en avstandskommandering før belønning.
Fikk absolutt økt intensitet mot slutten og hun følger meg ivrig mellom øvelsene.
Må ta noen slike økter de neste dagene, men den økte belønningskvaliteten er veldig viktig her, hvis ikke risikerer man at det hele bryter sammen. Kattemat fungerer heldigvis supert!!

1 kommentar:

Elin sa...

Så utrolig bra! Når er neste konkurranse?
Gratulerer med knallbra artikkel!!!