lørdag, april 12, 2008

Skadet hund :(

Da har det skjedd igjen! Kera har klart å gjøre en bitteliten poteskade til et stort sår. Med den maniske slikkingen sin fjerner hun hud og hår på et øyeblikk. Skaden kan i utganspunktet være helt mikroskopisk, men hvis hun først får begynt å slikke på det er det gjort ( og hun trenger ikke mer en 10 min før all hud er vekke!)
Heldigvis oppdaget jeg det før hun hadde kommet helt inn på kjøttet og fikk satt på en potesokk. Men skaden er allerede gjort og det meste av overhuden under den store tredeputen er vekke.
Nå er det heldigvis 14 dager til vi skal konkurrere, så det bør bli bra til den tid, men oppkjøringen mot konkurransen blir jo ikke helt ideel. Litt trening på bli-øvelsene kan vi jo få gjort, men alt som innebærer bevegelse blir jo håpløst. Vi får ta en uke med ro og så har vi forhåpentligvis en uke til den siste finpussen.
Stevnet går i tilegg på grus, så skaden må være 100 % healet før jeg slipper henne utpå.
Poteskader er et tilbakevendende problem med Kera, i fjor på samme tid måtte vi avlyse et stevne pga dette. Kjedelig å få en konkurranse ødelagt, men hundens helse må selvfølgelig ha første prioritet!

1 kommentar:

Elin sa...

Å nei, så kjipt! Håper det blir bra igjen til konkurransen!