søndag, mai 04, 2008

Grei gjennomkjøring

I dag ble det bare en kjapp gjennomkjøring av de tre siste øvelsene.
Hoppet var bra, galopp både ut og inn og flott opptak av metall apporten.
Neseprøven er også fin, hun plukker rett pinne på alle repetisjonene og holder bra fart. Det som kan trekkes for her er selve opptaket, selv om jeg har pirket mye på dette i vinter, er jeg ikke helt fornøyd. Hun holder ikke pinnen i et godt nok grep bak hjørnetennene. Heldigvis er tygge -tendensen minimal.
Avstandskommanderingen er også bra; hun er sikker og presis og kan fint vente 5-10 sek mellom kommandoene. Desverre er vi havnet litt inn i gammelt mønster med selve bevegelsene og dette medfører en liten forflyttning framover på sitt fra stå. Igjen har vi terpet mye på dette i vinter og hun har flotte frivillige bevegelser med fastlåste bakbein , men når vi kjører hele øvelsen konkurranselikt så faller vi inn i gammelt mønster. Her trengs det mer trening på alle trinnen fra frivillig adferd til ferdig øvelse. Dette blir nok ikke prioritert de neste ukene.

Tilslutt baklengskjedet jeg de tre øvelsene sammen. Resultatet ble enda bedre fart ut og inn til apport/neseprøve,veldig kjapt søk, full kontakt på forflyttningene mellom øvelsene og økt intensitet på stillingsforrandringene- akkurat det jeg er ute etter!!

Ingen kommentarer: