tirsdag, mars 20, 2012

I rute?

En ny brukssesong står for døren og målet er selvsagt å få opprykk til A spor i løpet av sommeren/høsten. De andre opprykkene har vi fått på første forsøk, noe som innebærer at vi egentlig har svært lite konkurranse erfaring å vise til. Har vurdert om vi skulle stille i noen LP stevner bare for å komme oss litt mer ut i ringen, burde ikke være noe stort problem å få han opp i klasse 2/3 uten så alt for mye ekstra trening. Men først og fremst må vi nå fokusere på å få B øvelsene i boks. Min vurdering av hvor vi er pr dags dato:
  • Sporet - er vel det som er vårt sterkeste kort. Han sporer stabilt og fint, har et tilnærmet perfekt sporoppsøk og plukker pinner med stor intensitet. Min oppgave framover blir å gi han flere utfordringer i sporet slik at vi kan utvikle oss videre.
  • Feltsøket - her har vi en god del som gjennstår. Har stort sett kun jobbet med korridorer på ca 10 x 50 m og ikke hele felt. Fremdeles har jeg mye fokus på at han skal søke rett ut fra meg og tilbake. Har etterhvert begynt å gjemme gjenstandene bedre for å "slå på nesen", tror han har gått mye på synet tidligere. Belønner også alle funn, så både større felt og færre belønninger er noe vi må lage en plan på.
  • Appelløvelsene : noen øvelser er mer eller mindre i boks ( fri ved foten, tungapporten, hoppet) en del øvelser trenger mer generalisering og finpussing ( innkallingen, krypen, halsen) mens på et par øvelser gjennstår en god del jobbing ( fremadsendingen, fellesdekken)

Ingen kommentarer: