tirsdag, august 18, 2009

Kamp 5 måneder!

Kamp vokser som ugress og blir nok en stor, flott hannhund. Den 16 aug var han 5 mnd og han veier allerede nesten 25 kg!! Han blir mer og mer aktiv og er bare knallgøy å trene.
I sommer har det blitt mindre grunnferdighetstrening enn jeg hadde planlagt, men vi har gått spor flere ganger i uken og trent endel hverdagslydighet. Å gå fint i bånd og komme på innkalling har hatt høy prioritet.
Fremover nå vil jeg jobbe videre med utgangstillingen( som nesten er i boks), apportering av forskjellige objekter( tre, metall, pinner, løsbitt) og sitt, dekk og stå i front, på avstand og under marsj. DZ prinsippet har han tatt og fryser fint i posisjon når jeg bruker omvendtlokking. Vi har også kvalitetsikret handtarget, grepet rundt apporten og det å henge i leiken med omvendtlokking. I dag skal vi på høstens første fellestrening med hundeklubben, da blir det nok mest kontakt øvelser og det å kunne leike med mye forstyrrelser.
Alt i alt er jeg kjempefornøyd med han, han er en super hund, sosial og kosete. Vi skal nok få mye gøy sammen framover!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hey, stor gutt allerede! Gøy at dere er så godt i gang med treningen:o)

Merete Andersen Huser sa...

Glad for å høre at du er fornøyd, det er mye hund i belgerne, mye MORO hund :o) Bra du er FLIIIIINK og en bra trener, så blir'e perfect match!