onsdag, juli 16, 2008

Ny treningskamerat etterlyses








Med "sjokk og vantro" har jeg motatt nyheten om at Reidun og Sheriff skal flytte fra Sandane. Min trofaste treningskamerat gjennom 5 år følger hjertet og flytter til Voss hvor hennes kjæreste er fra.
Reidun sier aldri nei til en treningsøkt, positiv og smilende stiller hun på i all slags vær og hun skal ha en stor del av æren for vår framgang på lydighetsbanen. Hun er alltid med når jeg konkurrerer, både som mental støtte og som en hjelpende hånd når ting koker litt oppi hodet på en stresset utøver.
Reidun er utdannet klikkerinstruktør fra Canis og har trent Sheriff både i lydighet og bruks. De siste ukene har hun jobbet mye med bringkobbelmeldingen og den er blitt bunnsolid, det er rett og slett en fryd å se på! Hundemiljøet på Voss kan bare glede seg til å få en topp kompetent hundefører til bygda, mens vi her på Sandane går en trist høst i møte........
Så hvis det er noen treningsnarkomane hundenerder som har lyst til å flytte til et lite sted på Nordvestlandet med nydelig natur og prima treningsmuligheter, så er det altså en stilling ledig her!

Ingen kommentarer: