mandag, februar 20, 2012

Treningshelg i Bergen

Har hatt en topp treningshelg med Anette i Bergen! Så deilig å få konstruktiv kritikk, tilbakemeldinger på hva som er bra og hva som bør jobbes mer med.
Momenter som jeg skal jobbe med de neste ukene:

1.Fri ved foten : posisjon og attityd er bra, men holdtene er for treige, han "tenker" for mye istedet for å bare slippe seg rett ned. Dette så vi spesielt hvis jeg belønnet med leke, da kom en typisk gjeter-adferd fram med veldig seige bevegelser. Kjørte noen økter med kun godbit belønninger i dag og ser allerede en forbedring. Ellers kunne venstre vendingene bli enda tightere.

2. Innkalling med stå : han har god forståelse for stå momentet, stopper stort sett så fort han kan. Men farten kan definitivt økes. Selv om han galopperer hele veien, så tar han ikke skikkelig i, det er absolutt et par ekstra gir å gå på. Så nå skal vi kjøre mye fart øvelser for å få flyt på det å gi full gass ( tag punkt blir når det går så fort at ørene legger seg ;)

3. Kryp : teknikken begynner å bli riktig så bra, men han har for liten tid. Skal jobbe med mer ro i kroppen og roligere bevegelser.

4.Fremadsendingen : veldig bra momenter, må bare begynne å trene med gruppe istedet for kun target som signal på fartsomslaget.

5. Bli liggende : fikk trent med mange forskjellige forstyrrelser som han taklet veldig bra ( feks Ellie som løp etter kongen rett foran han) så nå er det bare å ha is i magen og tørre seg ut blandt fremmede hannhunder ( skrekk og gru.....)

Ingen kommentarer: